HIGH-BAY LAMBDA SERIE

 

Highbay Company brengt een nieuwe serie TOP High-bay’s op de markt waarbij de hoogst mogelijke kwaliteitscomponenten zijn samengebracht in de LAMBDA. Deze High-bay wordt volledig geproduceerd in Nederland en middels robots geassembleerd. Door zijn kwaliteit en betrouwbaarheid heeft de LAMBDA TOP serie de laagste TCO (eigendomskosten) in de markt. Deze High-bay lamp is met name geschikt voor het verlichten van uw bedrijfshal.

Door het unieke ingebouwde driver design heeft de LAMBDA TOP serie geen inschakelstroom. Daarmee is de LAMBDA een 1 op 1 vervanger voor HPI 250/400W-armaturen zonder enige aanpassing aan de elektrische installatie. Het geringe gewicht en zijn 1 punt ophanging en geringe afmetingen maakt het voor elke installateur eenvoudig om de LAMBDA te installeren. Door de vaste kabelaansluiting is het niet nodig om de LAMBDA te openen voor installatie en service. Door het toevoegen van de IoT node wordt uw verlichting nog intelligenter en uw ROI (return on investment) nog beter.

Onze producttypen

Hieronder staan onze verschillende producttypen weergegeven. Klik op een pictogram voor meer informatie over het desbetreffende product!

Bovenstaand ons ‘basic’ assortiment. Echter zijn wij erg flexibel in het produceren naar uw wensen. Er zijn tal van verschillende combinaties te maken. Voor meer informatie over ons aanbod kunt u contact met ons opnemen.