solis groeilampen top serie

Highbay Company lanceert een nieuwe serie TOP LED lampen waarbij de hoogst mogelijke kwaliteit componenten zijn samengebracht in de SOLIS. Deze groeilamp is volledig geproduceerd in Nederland en geassembleerd door robots. Door de kwaliteit en betrouwbaarheid heeft de SOLIS TOP serie de laagste TCO (cost of ownership) in de markt. Door het unieke ingebouwde driver ontwerp heeft de SOLIS TOP serie nauwelijks inschakelstroom.

Dit maakt de SOLIS een perfecte vervanging voor SON-T natrium armaturen. Highbay Company kan elk lichtrecept omzetten in een hoog rendement groeilamp. Het lage gewicht, de 2 punts hangende ophanging en het kleine formaat maakt het voor elke installateur makkelijk om de SOLIS te installeren. De Wieland connectoren maken het mogelijk om de SOLIS gemakkelijk door te lussen en elimineren de noodzaak om de SOLIS te openen voor installatie en service.

'CUSTOM MADE' LIJNVERLICHTING

Naast de SOLIS groeiverlichting bieden wij ook ‘custom made’ lijnverlichting aan. Denk hierbij aan witte lijnverlichting voor het verlichten van uw magazijn of bedrijfshal. Voor al uw vragen of meer informatie kan u contact met ons opnemen.