High-Bay ATEX BETA SERIES

Een ATEX High-bay uniek in aanpak en efficiëntie. 

De meest geavanceerde ATEX high-bay.

Highbay Company brengt een nieuwe serie ATEX High-bay’s op de markt waarbij de hoogst mogelijke kwaliteitscomponenten zijn samengebracht in de Beta. Door het unieke ingebouwde driver design heeft de Beta serie geen inschakelstroom en kan worden voorzien van een IoT node voor draadloos lichtmanagement. Waarmee er nog 40 – 60% meer op energieverbuik kan worden bespaard.

De ATEX BETA heeft een ongekende efficiëntie met een systeem rendement van 182 lumen per Watt. Door zijn kwaliteit en duurzaamheid heeft de Beta serie de laagste TCO (eigendomskosten) in de markt.

Volledig gecertificeerd

Met een uitvalpercentage van minder dan 0,1% gedurende 50.000 branduren, heeft de ATEX BETA High-bay een volledige ATEX-certificatie van DEKRA voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen.

atex logo

Uniek ATEX concept

Door het unieke concept van de ATEX BETA High-bay is intrisiek veilig tegen explosiegevaarlijke stoffen. Dit biedt mogelijkheden voor een unieke benadering. Het is de eerste ATEX High-bay op de markt waarbij de behuizing van de LED is gemaakt van 100% recyclebaar warmtegeleidend kunststof, wat resulteert in een lichtgewicht lamp. Samen met de eenvoudige ophanging met één punt, is de installatie eenvoudig.

Made in Twente

Ontworpen en volledig geassembleerd in Twente. Onze hoogwaardige componenten worden hier door robots in elkaar gezet op onze geautomatiseerde assemblage. Elke lamp die wij produceren wordt individueel getest of het aan onze kwaliteits eisen voldoet. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen op de ATEX BETA serie met een garantie van 10 jaar.

Intelligent

Door het toevoegen van de ZetaQlab IoT node wordt de verlichting intelligent gemaakt. Dit zorgt voor extra besparingen tot 40-60%.

Made in NL

Met ontwikkeling en productie in Nederland zorgen we ervoor dat onze verlichting erg betrouwbaar is.

10 jaar garantie

Op onze ATEX BETA series High Bay zit standaard 10 jaar fabrieksgarantie.