over highbay company

Highbay Company is een fabrikant van verschillende producttypen LED verlichting en is gevestigd in Beuningen (OV). Wij zijn al jarenlang bezig om de meest baanbrekende technologieën samen te brengen tot producten die behoren tot de ‘best in class’ productgroepen. Wij hebben veel hoogwaardige, technologische kennis in huis. Dit kennisaanbod varieert van productie en optics tot aan led- en driver technologie. Wij willen graag iedere klant aan de best mogelijke verlichtingsoplossingen helpen. Daarom zijn wij altijd bereikbaar voor al uw vragen over lichtoplossingen voor uw bedrijf. Kortom, wij komen graag met u in contact.

 

Wij bieden hoogwaardige lichtoplossingen en zijn gefocust op efficiëntie en productiviteit voor uw bedrijf. Om de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur te garanderen, ontwikkelen en produceren wij de lampen zelf hier in Twente. Hierdoor zijn wij erg flexibel en denken wij graag mee aan een passende oplossing voor iedere klant. Door onze moderne, energiezuinige verlichtingsproducten- en systemen genieten onze klanten van een superieure lichtkwaliteit. Hierdoor werken mensen veiliger en comfortabeler, en bedrijven efficiënter en productiever.

Flexibel en snelle levertijden


Doordat wij onze producten zelf assembleren zijn we erg flexibel in het produceren naar uw wensen.

Hoge kwaliteit


Wij garanderen hoge kwaliteit doordat we onze productie én ontwikkeling in Nederland doen. Daarnaast werken wij samen met betrouwbare partners.

Energie- en kostenbesparend


Onze lampen zorgen gegarandeerd voor een aanzienlijke energie-en kostenbesparing. Door de optionele toevoeging van de NEDAP module worden onze lampen nog intelligenter. U bespaart energie en kosten zonder er naar om te hoeven kijken.